Reparatie

Batenburg Applied Technologies heeft een uitgebreide service- en reparatieafdeling op het gebied van weerstanden, joysticks, sensoren en industriële PC’s. Onze gespecialiseerde medewerkers voeren het onderzoek uit, waarna u een offerte ontvangt met daarin de prijs en de verwachte levertijd.

U heeft de mogelijkheid tot het laten repareren, kalibreren en modificeren van uw producten. Zowel binnen als buiten de garantieperiode. Om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij u de onderstaande procedure te volgen.

Aanmelden van de reparatie

U kunt uw reparatie aanmelden door het onderstaande formulier te downloaden en in volledig in te vullen. Voeg deze toe aan het te behandelen product en verstuur deze naar:

Batenburg Applied Technologies
t.a.v. Service en reparatie
Stolwijkstraat 33
3079 DN Rotterdam

Onderzoek

Wij streven ernaar om het product binnen 5 werkdagen te onderzoeken. Op basis hiervan maken wij een offerte op. In de offerte vindt u alle details met betrekking tot de uit te voeren reparaties. Zo weet u altijd waar u voor betaalt.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Het product is voorzien van een volledig ingevuld serviceformulier.
  • Wij brengen onderzoekskosten in rekening. Deze vervallen wanneer u kiest voor het uitvoeren van de reparatie (details in serviceformulier).
  • De garantie op de te vervangen onderdelen bedraagt 12 maanden.
  • Indien u twijfelt of wij uw instrument kunnen repareren of kalibreren, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Middels onderstaande buttons kunt u een van de serviceformulieren downloaden:

Serviceformulier

Sitemap