Center of Expertise 

Vanuit ons eigen Center of Expertise geven we antwoord op de groeiende vraag naar vernieuwende oplossingen voor de toepassing van elektronische innovaties in energy, healthcare, smart mobility en food & agri. Hier onderzoeken, ontwikkelen en testen we de laatste innovaties en ontwikkelen we hightech prototypes in kleine series. Dit stelt ons in staat om onze opdrachtgevers te adviseren en ondersteunen tijdens het gehele proces: van uitdaging tot bewezen toepassing.

Slimme toepassingen

Uw partner voor uw technische vraag

Heeft u een technische vraag? Het team van het Centre of Expertise denkt graag met u mee. We helpen u graag met een concrete oplossing van uw technologische uitdaging; zowel qua design als de toepassing van componenten. Dankzij de nauwe samenwerking met diverse instituten en engineeringsverenigingen is onze technische kennis en informatie gegarandeerd up-to-date. Enkele voorbeelden waarbij Batenburg u kan ondersteunen:

  • Engineeringsondersteuning in het voorstadium van uw ontwikkel en productieproces.
  • Advies over technische specificaties en normen.
  • Het ontwerpen van industriële elektronica behuizingen.
  • Toepassen van IoT & embedded computing.
  • Productierijp maken van elektronische systemen.
Design

Design

Bij Batenburg Applied Technologies bieden we klantspecifieke oplossingen, ontwerpmogelijkheden en systeemintegratie. Op deze manier komen we tot een antwoord op uw engineering vraagstuk. Naast standaardproducten kunt u bij ons overigens ook terecht voor maatwerk. Het kan hierbij gaan om een prototype van een behuizing, een indesign van een mechanisch component of een totaalconcept voor een embedded systeem.

Door het toevoegen van slimme bouwstenen zorgen wij voor een klantspecifieke oplossing op het gebied van engineering. Onze klanten bevinden zich in de maakindustrie. Met engineering helpen wij u een applicatie net wat slimmer of efficiënter te maken. Onze specialisten helpen u graag.

Ontwikkeld in ons Center of Expertise

Sitemap