Batenburg Bevestigingstechniek naar de Kunststoffenbeurs 2021

Op woensdag 15 en donderdag 16 september is het eindelijk zover: de 22e editie van de Kunststoffenbeurs! De kunststoffenbeurs 2021 is dé ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux en wordt dit jaar georganiseerd in de Brabanthallen. Batenburg Bevestigingstechniek is hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren op het gebied van bevestigingsmaterialen voor kunststof.

Batenburg Bevestigingstechniek zal o.a. inserts, speciale schroeven en compression limiters presenteren die specifiek ontwikkeld zijn voor thermoplasten en thermoharders. Daarnaast zijn er demo’s van een aantal machines voor het aanbrengen van inserts. Wij kijken uit naar uw komst en hopen u dan ook 15 en 16 september te ontmoeten op onze stand (nummer 67) waar wij u graag te woord staan en verder informeren over de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

 

 

Bevestigers voor kunststof

Bevestigers voor kunststof

Batenburg Bevestigingstechniek biedt een breed assortiment inserts, schroeven en compression limiters aan voor de kunststofverwerkende industrie. Voor elk type kunststof, thermoplast of thermoharder leveren wij het juiste bevestigingsartikel. Ons team adviseert u, afhankelijk van het type kunststof en de gewenste weerstand tegen het meedraaien (torgue) en uittrekwaarde (pull out) het juiste product.

De inserts in ons programma kunnen op verschillende manieren worden ingebracht: inschroeven, insmelten d.m.v. warmte, inpersen, ultrasoon en inleggen in de matrijs tijdens het spuitgietproces.

Kunststoffenbeurs

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, evenals nieuwe optimalisatiemethodes voor bijvoorbeeld spuitgieten, matrijzen- en machinebouw. Bovendien bieden innovaties als 3D-printen, waarbij steeds meer soorten kunststof kunnen worden toegepast, nieuwe perspectieven. Bijvoorbeeld bij het maken van spuitgietmatrijzen, prototypes en als productiemethode voor series. Tijdens de Kunststoffenbeurs ontmoet u in korte tijd belangrijke spekers uit de kunststof- en rubberindustrie. Ook vindt u hier een compleet overzicht van nieuwe materialen, machines en machinebouw, kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

De beurs is geopend van 09:30 tot 17:00. Om de beurs te bezoeken kunt u zich hier gratis aanmelden.

Graag tot ziens op Kunststoffenbeurs 2021!

Sitemap