Over ons

Batenburg Bevestigingstechniek, onderdeel van Batenburg Techniek, is ruim 80 jaar specialist op het gebied van bevestigingsmiddelen, klantspecifieke specials en C-delen. Wij werken voor klanten in de maakindustrie, met een focus op de kunststof- en plaatverwerkende industrie, automotive en de machine- en apparatenbouw. Door middel van engineeringsadvies, hoogwaardig kwaliteitsbeheer en de mogelijkheid van logistieke systemen, ontstaat er een optimale totaaloplossing voor onze klanten. Door ons wereldwijde inkoopnetwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw leveranciersreductie.

Onze focus

Wij opereren dicht bij onze klanten. Daardoor weten we de behoefte van de klanten te koppelen aan de juiste oplossingen. Dit leidt tot hechte en langdurige relaties, waar we trots op zijn. Sommige behoeften vereisen een oplossing die niet voor de hand ligt of zelfs niet bestaat. Daarom nemen wij vaak plaats aan de designtafel voor bevestigingstechnische innovaties. Denk hierbij aan speciale inserts voor gietdelen, maar ook schroeven met KLEMM-TIGHT technologie, welke een integratie zijn van verbinden en borgen. Wij helpen de klant om efficiënter en consistenter te produceren door focus te leggen op de gebruikte materialen, delen en methodes.

Ons assortiment

Wij leveren specifieke bevestigingsartikelen voor de plaat- en kunststofverwerkende industrie, maar ook standaard bevestigingsmaterialen zoals DIN/ISO en afgeleiden hiervan. Wij adviseren de opdrachtgever in een vroeg stadium van de productontwikkeling. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Op deze manier helpen wij de klant bij het zetten van de volgende stap.

Batenburg Bevestigingstechniek is lid van de volgende organisaties:

Sitemap