Batenburg Bevestigingstechniek naar de kunststoffenbeurs 2023

Op woensdag 20 en donderdag 21 september is het zover: de 24e editie van de Kunststoffenbeurs! De kunststoffenbeurs 2023 is dé ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux en wordt dit jaar georganiseerd in de Brabanthallen. Batenburg Bevestigingstechniek is hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren op het gebied van bevestigingsmaterialen voor kunststof.

Batenburg Bevestigingstechniek zal o.a. inserts, speciale schroeven voor kunststof en compression limiters presenteren die specifiek ontwikkeld zijn voor thermoplasten en thermoharders. Daarnaast zijn er demo’s van een aantal machines voor het aanbrengen van inserts. Wij kijken uit naar uw komst en hopen u dan ook 20 en 21 september te ontmoeten op onze stand (nummer 100) waar wij u graag te woord staan en verder informeren over de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

 

Bevestigers voor kunststof

Kunststoffenbeurs

Hoe ziet de toekomst van kunststoffen eruit? Wat zijn de mogelijkheden met kunststof- en rubber voor duurzame productontwikkeling en productie? Deze vragen staan centraal tijdens de 24e editie van de kunststoffenbeurs op 20 en 21 september in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Met 210 exposanten, 50 sprekers, een Machineplein met live demo’s, diverse thema area’s, een Live Stage Plastics, de Rethink Plastics expo en de Rethink Award uitreiking, biedt de vakbeurs voor de gehele kunststof- en rubberketen een programma vol kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

De beurs is geopend van 10:00 tot 17:00. Om de beurs te bezoeken kunt u zich hier gratis aanmelden.

Graag tot ziens op Kunststoffenbeurs 2023!

Sitemap