Bevestiging voor warme lucht

Nee, we hebben het hier niet over klimaatverandering. We hebben het hier over Winterwarm, producent van luchtverwarming en heaters voor de industrie en agrarische sector. Wij leveren al ruim 30 jaar een breed scala producten aan Winterwarm. Wat begon als het leveren van standaard moeren en bouten zijn we uitgegroeid naar een compleet pakket van c-delen en specials.

“Batenburg heeft ons met veel uitdagingen geholpen” geeft Eric Klaver, purchase manager van Winterwarm aan. “Batenburg Bevestigingstechniek kijkt verder dan zijn eigen product. De oplossing kan soms heel simpel zijn. Zo is Batenburg erachter gekomen dat beschadigingen aan onze borgmoeren kwamen door het gebruik van ongeschikt gereedschap.”

Zwarte blindklinknagels

“Batenburg is één van onze belangrijkste toeleveranciers en heeft een score van 9,5 betreffende toelevering en kwaliteit. Batenburg levert hierdoor al tientallen jaren aan Winterwarm.”
– Eric Klaver, purchase manager Winterwarm

Een ander voorbeeld is “het probleem met de blindklinknagels”. Winterwarm maakt goed ogende verwarmingssystemen. Voor de zwarte omkapping van hun motoren wilde Winterwarm graag zwarte blindklinknagels. Om aan te sluiten bij de vraag en design van Winterwarm kwamen we uit op een zwarte nagelhuls met zwarte trekpen.

Combinatie zwarte nagelhuls en een aluminium trekpen
Sitemap