Bevestigingstechniek voor accubehuizing van Range Rover Evoque

 

Al jaren is de Range Rover Evoque ongeëvenaard in zijn klasse. Niet gemakkelijk om een opvolger van deze opmerkelijke successtory te maken en te willen overtreffen. Toch is het Range Rover gelukt deze auto naar een nieuwe hoogte te brengen.

Bevestigers voor accubehuizing

Bevestigers voor accubehuizing

Batenburg Bevestigingstechniek is door onze jarenlange partner, Europa’s grootste SMC en GMT fabrikant voor de automotive, uitgenodigd mee te denken tijdens het vormgeven van de hybride systemen. Door middel van onze unieke expertise op het gebied van bevestigers voor kunststof ontwikkelden we voor de Evoque speciale inserts, compression limiters en doppelbolzen om deze 48V accubehuizing technisch en economisch te realiseren. Een tweejarig proces waarbij wij samen met onze partner continu de elementen hebben verbeterd en bemonsterd om tot een optimaal design te komen.

Een ander belangrijk uitgangspunt is de veiligheid. De accu’s moeten volledig beschermd blijven bij een aanrijding. Dit is inmiddels tijdens de NCAP botsproeven bewezen. Het is een prettige gedachte dat de verbindingen die wij samen hebben ontwikkeld ook echt in de praktijk de waardes halen die nodig zijn om in de meest extreme situaties bescherming te bieden.

Kwaliteitseisen

Meer weten

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor het bevestigen van uw elektrische laad oplossingen? Bekijk de video hier onder:

Sitemap