Assemblage

Assemblage van uw systemen.

Dat is waarvoor u bij Batenburg Industriële Componenten aan het juiste adres bent. 

Vanaf het ontwerp tot het uiteindelijke product denken wij graag met u mee. Zo komen we samen tot de voor u meest functionele assemblage oplossing. De producten die wij op de markt brengen voldoen aan uw eisen. Hierbij voldoen wij op een flexibele en innovatieve wijze aan uw wensen. Met veel aandacht focussen wij ons op de mechatronica en elektronica assemblage van uw halffabricaat of eindproduct.

Meer informatie?

Mechatronica assemblage

Bij Batenburg Mechatronica nemen wij uw werk op het gebied van assemblage graag uit handen. Hierdoor heeft u meer tijd voor het verdere productieproces. Ook bij series kunnen wij u ontzorgen in het proces van assemblage. Wij hebben veel vakkennis en ervaring in huis en beschikken over een uitgebreid machinepark. Op deze manier zijn wij in staat eenvoudige tot zeer complexe producten samen te stellen.

Het assembleren van uw product doen wij geheel in eigen huis. Hier combineren wij eigen metaalproductie samen met industriële elektronica en computertechniek. Zo zijn wij in staat complete systemen en producten op één locatie te produceren. In onze goed uitgeruste mechatronica productieafdeling produceren en assembleren wij onder andere:

  • Elektronica behuizingen
  • Complete, industriële systemen
  • Embedded computers
  • Klantspecifieke joysticks
  • Weerstanden

Elektronica assemblage

Naast mechatronica assemblage zijn wij ook gespecialiseerd in elektronica assemblage. Batenburg Industriële Elektronica is een professioneel elektronica-assemblagebedrijf, voorzien van de modernste apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ISO-gecertificeerd op te treden als uw “Key Supplier”.

Met circa 80 gedreven collega’s assembleren, testen en bouwen wij verschillende elektronica producten. Dit kan van een half-fabricaat tot en met een compleet Box Build-eindproduct zijn. Binnen dit assemblageproces hebben wij de volgende specialismen: Prototyping, Screen Printen, SMD, Reflow, Through-Hole, Golfsolderen, Handsolderen, Coating / Potting, Samenbouw.

Lees meer

Veilig assembleren in onze ESD ruimte

Naast onze productieafdeling beschikken wij over een ESD ruimte. Deze ruimte is zo ingericht om schade door elektrostatische ontlading te voorkomen. Onze medewerkers zijn ESD-gecertificeerd en voeren alle werkzaamheden dus ESD-veilig uit. In deze ruimte zijn wij gespecialiseerd in het assemblerenbedradenmonteren en testen van industriële systemen. Denk hierbij aan:

Wist u dat wij daarnaast gespecialiseerd zijn in embedded computing en software design? Bij Batenburg Mechatronica staan wij klaar voor al uw assemblage vraagstukken.

Joysticks

Joysticks

Ook assembleren wij een compleet gamma van robuuste mechanische joysticks tot krachtige microprocessor gestuurde elektronische controllers. Hierbij leggen wij de focus op de mechanische bewegingen van uw machine. Tevens zijn wij aangesteld als reparatieafdeling voor joysticks en controllers van verschillende topmerken.

Iedere dag worden uw mechanische controllers intensief gebruikt. Door dit gebruik slijt het mechaniek en vervuilen de contactpunten van de controller. Onze reparatieafdeling zorgt ervoor dat de controller uitvoerig schoongemaakt en gerepareerd wordt.

Uw partner in assemblage

Bent u benieuwd wat wij bij Batenburg voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op het gebied van assemblage.

Sitemap