Test- en meetinstrumenten van Hioki

Het Japanse merk Hioki staat bekend om haar kwalitatieve en betrouwbare meetinstrumenten. Batenburg Applied Technologies vertegenwoordigd Hioki in de Benelux. Wij bieden oplossingen voor het testen van apparaten en elektrotechnische installaties. U vindt bij ons een breed assortiment kwalitatieve meetinstrumenten van Hioki voor de gehele industrie, installatiemarkt, machinebouw en inspectiebedrijven. Ook voor kennisinstellingen en universiteiten hebben wij een geschikt aanbod.

De producten variëren van dataloggers en LCR meters tot power analyzers en transiëntrecorders. Met de geavanceerde software van Hioki kunt u de gemeten meetresultaten vastleggen, analyseren of rapporteren. De software is verkrijgbaar voor Windows, iOS en Android.

Power Quality metingen met Hioki instrumenten

Binnen Batenburg hebben wij ons gespecialiseerd op gebied van het uitvoeren van metingen en het inzichtelijk maken van Power Quality. Met onze kennis en onze Hioki Power Quality Analyzers zijn wij in staat om de juiste conclusies uit een Power Quality meting te trekken. Binnen onze organisatie kunnen wij ook oplossingen aandragen om de Power Quality te verbeteren en kunnen wij deze leveren en installeren.

Energietransitie

Ons Hioki assortiment met meettechniek bestaat uit signaalkalibratoren, meettangen, recorders (transiënt), loggers, testers, trafotangen, universeel meters, LCR meters. Ook leveren wij Hioki wattmeters, netanalysers en meters voor diverse grootheden.

Voor kalibratie en reparatie van Hioki test- en meetinstrumenten kunt u ook bij ons terecht. Het is van belang dat u meetinstrument(en) periodiek laat kalibreren om de gemeten waarden te kunnen waarborgen. Onze eigen kalibratieafdeling kan, afhankelijk van het type instrument, het kalibreren als justeren zelf uitvoeren of in samenwerking met onze vaste leveranciers voor u laten uitvoeren. Ook voor het repareren van meetinstrumenten kunt u bij ons terecht. Onze gespecialiseerde medewerkers onderzoeken de defecten. Op basis hiervan ontvangt u een offerte voordat de reparatie plaatsvindt.

Specialist in Hioki meettechniek

Bent u benieuwd wat wij bij Batenburg voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze collega's Harry Beijering of Roger De Koninck. Zij helpen en adviseren u graag.

Hoe kunnen wij u helpen?

Laat hier uw vraag en gegevens achter.

Offerte aanvragen
Sitemap