Advanced Engineering 2022

Batenburg Advanced Engineering 2022

Bezoek ons op 11 en 12 mei op Advanced Engineering in Antwerpen Expo en maak kennis met onze nieuwe koers van Batenburg Applied Technologies. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en goed gesprek op onze stand, nummer 515.

Ontdek de kracht van twee in één

Batenburg Applied Technologies is een krachtenbundeling van Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco Electronics. De één heeft een diepe kennis van innovatie en de toepassing  daarvan. De ander is een daadkrachtige industriële toeleverancier die in innovatieve, behapbare oplossingen denkt. Het resultaat is een bedrijf dat weet wat de markt vraagt en realiseert wat de toekomst nodig heeft. Brengt kennis, componenten en producten bij elkaar en jaagt vernieuwing aan.

Wij bieden vandaag oplossingen voor de vraagstukken van morgen. Technologische innovatie zorgt voor een duurzame transitie. Er is groeiende vraag naar vernieuwende oplossingen voor toepassing van elektronische innovatie in energietransitie, smart mobility, food&agri en healtcare. Onze specialisten maken die slag van idee naar werkend prototype. 

Toonaangevend in vier expertisegebieden

Vanuit onze expertisegebieden Human-Machine Interface, Decentrale Intelligentie, Wireless Modules en Thermal Management laten wij zien hoe wij oplossingen bieden voor de vraagstukken van morgen. Er zijn een aantal mooie live demo's te zien van onze projecten.

Gratis de beurs bezoeken

Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze registratielink. Registreer via onderstaande knop en ontvang een gratis e-ticket. 

REGISTREREN

Sitemap