De kracht van twee in één

Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco Electronics bundelen krachten en wijzigen naam in Batenburg Applied Technologies

Batenburg Techniek, de technisch dienstverlener gespecialiseerd in industriële automatisering, het leveren van industriële componenten en het verzorgen van installaties kondigt vandaag aan dat Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco Electronics per 5 april 2022 de krachten bundelen en de naam wijzigen in Batenburg Applied Technologies. Batenburg vergroot hiermee haar positie als toeleverancier van innovatieve, elektronische oplossingen én vergroot haar slagkracht voor toepassingen op het gebied van energy, healthcare, smart mobility en food & agri. Vanuit het Center of Expertise worden elektronische vernieuwingen aangejaagd en hightech prototypes in kleine series gerealiseerd.

Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco Electronics werken al langer met elkaar samen. Om hieraan verdere invulling te geven is besloten de krachten te bundelen. Als gevolg hiervan worden per 5 april 2022 de namen van Batenburg Mechatronica en Batenburg Adelco gewijzigd in Batenburg Applied Technologies.

Toelichting Michael en Eric

Michael Bhagwandien, managing director commercie Batenburg Applied Technologies: “Binnen Batenburg Applied Technologies komen kennis, componenten en producten samen; zowel diepe kennis van innovatie en de toepassing daarvan, als de daadkracht van een industriële toeleverancier die in innovatieve, behapbare oplossingen denkt. Het resultaat is een bedrijf dat weet wat de markt vraagt en realiseert wat de toekomst nodig heeft. Hierbij focussen we op vier expertisegebieden: Human-Machine Interface, IoT/Wireless, Decentralized Intelligence en Thermal Management. Door de bundeling van krachten zijn we in staat blijvend verwachtingen van onze klanten te overtreffen: van sourcing, design, engineering, prototyping en assembly tot kalibratie en service.“

Eric van Ingen, managing director operatie & techniek Batenburg Applied Technologies: “Er is een groeiende vraag naar vernieuwende oplossingen voor de toepassing van elektronische innovatie in energy, healthcare, smart mobility en food & agri. Batenburg Applied Technologies heeft hierop het antwoord. In ons eigen Center of Expertise onderzoeken, ontwikkelen en testen we de laatste innovaties en de toepassing daarvan. Dit stelt ons in staat om opdrachtgevers te adviseren en ondersteunen, van uitdaging naar werkbare oplossing.”

Via onderstaande button vindt u het persbericht in pdf.

Downloaden

Sitemap