Kalibratie- en meettechniek naar de WoTS 2022

WoTS 2022

 

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de vakbeurs World of Technology & Science. De beursvloer is onderverdeeld in vijf werelden, ieder met hun eigen identiteit en focusgebied. Batenburg Applied Technologies is met Kalibratie- en Meettechniek te vinden in hal 9 (World of Electronics) op stand 9C066.

Vernieuwers in kalibratie- en meettechniek

De mensen van Batenburg Applied Technologies brengen kennis, componenten én producten op innovatieve wijze bij elkaar, spelen in op wat de markt vraagt en realiseren wat de toekomst nodig heeft. Ook in de elektrotechniek en procesindustrie verbinden wij onze kennis en producten met de mensen in het veld, de productie en het laboratorium.

Voor deze vakmensen leveren wij slimme oplossingen die het inspectieproces vereenvoudigen en de mogelijkheden naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij niet alleen met hoogwaardige kalibratie- en meetinstrumenten, maar ook met co-creaties en specifieke oplossingen op klantvragen. Op onze stand komt u verschillende van deze oplossingen tegen zoals temperatuur- en drukkalibratoren, vermogensloggers, batterijtesters en energieloggers.

Kalibratie- en Meettechniek

 

WoTS 2022 in Utrecht bezoeken

Een bezoek aan World of Technology & Science is gratis. U kunt zich aanmelden via de registratielink of klik op de registratieknop. U kunt ook alvast een afspraak met ons plannen, dit kan bij één van uw contactpersonen of via het speciale contactformulier op de website. Meer informatie over de beurs, openingstijden, route en bereikbaarheid vindt u op de website van de beursorganisatie.

Gratis registreren

Sitemap