Persbericht: Herpositionering van Beamex in Nederland

Batenburg Applied Technologies legt de focus sterker op digitalisering, waardoor Beamex wordt losgelaten en verder gaat met een eigen vertegenwoordiging in Nederland.

De oplossingen van Beamex maken al jaren met succes deel uit van ons portfolio, van HPR Techniek tot Batenburg Mechatronica en nu onder Batenburg Applied Technologies; engineers en technici uit de Nederlandse procesindustrie vertrouwen op deze kalibratoren voor het waarborgen van nauwkeurige en veilige productieprocessen.

Ondanks de vele successen hebben ontwikkelingen in de strategie en visie van beide bedrijven geleid tot het besluit om de vertegenwoordiging van Beamex los te koppelen van Batenburg Applied Technologies. Onze focus verplaatst steeds meer naar digitalisering, edge computing en het ontwerpen van industriële smart systems en human-machine interfaces. Het positioneren van Beamex binnen de nieuwe strategie is voor beide bedrijven een minder logische stap.

Beamex MC6 calibratorNederland is voor Beamex een strategische locatie met veel industriële activiteiten en hoofdkantoren van belangrijke klanten. Via een onafhankelijke dochteronderneming, gevestigd in Breda, zal de fabrikant vanaf 2 oktober 2023 deze klanten ondersteunen in het aankoop- en serviceproces van kalibratoren. Ook zullen er vanuit deze locatie verschillende marketingactiviteiten plaatsvinden.

"De herpositionering van Beamex in Nederland is een weloverwogen stap van Beamex en Batenburg Applied Technologies. Beide bedrijven hebben innovatie en duurzame oplossingen hoog in het vaandel staan. De nieuwe situatie helpt beide bedrijven zich te concentreren op het ondersteunen van klanten met advies en productverbeteringen in hun specifieke marktsegmenten", zegt Michael Bhagwandien, commercieel directeur van Batenburg Applied Technologies.

Click here to download and read this press release in English.

Beamex

Neem voor informatie over dit bericht contact op met:

Michael Bhagwandien
Commercieel Directeur

Eric van Ingen
Operationeel Directeur

Contactgegevens:
+31 (0)10 - 292 87 87
info.appliedtechnologies@batenburg.nl

Beamex B.V.
Lage Mosten 49-63
4822 NK Breda
Dhr. Gerard van Hal
E: gerard.van.hal@beamex.com
T: +31 (0)6 25 18 90 48
W: www.beamex.com

Sitemap