Slimme bouwstenen voor actuele energievraagstukken

Door stijgende energieprijzen, de toename van duurzame energiebronnen, elektrisch vervoer en het overvolle elektriciteitsnet, speelt slim energiebeheer in alle sectoren een cruciale rol. Waar vroeger alleen sprake was van een energieleverancier en een afnemer, hebben we tegenwoordig te maken met gedecentraliseerde energiebronnen, opslagsystemen en verbruikers.

Als gevolg van deze nieuwe verhouding is actieve energieregistratie en netbewaking, lokaal en op afstand, belangrijker dan ooit. Slimme metingen en analyses maken elektrische- en netproblemen inzichtelijk. Dit begint bij het opwekken en opslaan van elektriciteit en loopt door tot het eindverbruik. Met een hogere energie-efficiëntie, kostenbesparing en real-time netbewaking als resultaat.

Vertegenwoordiging van Secure Meters in de Benelux

"Als aanjager van verduurzaming en innovatie, is Batenburg altijd op zoek naar oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag en morgen."

Vanuit dit oogpunt is begin 2022 de samenwerking met het Zweedse Secure Meters, eigenaar van de CEWE Instrument productlijn, ontstaan. Deze productlijn bestaat voornamelijk uit digitale en analoge meetcomponenten: van meetwaardeomvormers en kWh-meters tot multifunctionele paneelmeters met Power Quality functie. Slimme bouwstenen om op groot- en kleinschalig niveau de conditie van elektrische installaties inzichtelijk te maken.

Samenwerking Batenburg +  Secure Meters

Samenwerking Batenburg + Secure Meters

Producten van Secure Meters toepassen in uw project?

Sitemap