Batenburg Applied Technologies werkt mee aan ontwikkeling smart industry

 

Company Webcast maakt het mogelijk voor, tot nu toe voornamelijk Nederlandse internationaal opererende bedrijven, om wereldwijde vergaderingen en product presentaties te realiseren. Tevens wordt de speciaal ontwikkelde software gebruikt om vergaderingen digitaal, in beeld en geluid, vast te leggen ter vervanging van het notuleren. Dit digitale materiaal wordt doorzoekbaar gedocumenteerd en gearchiveerd. De verwachting is dat in de komende jaren de export naar met name Zuid- en Oost-Europa zal toenemen.

De wens van de klant is het ontwerpen van nieuwe platformen. Zij wilden graag een platte, compacte behuizing voor hun mediacenters. De originele leverancier van hun mediacenters kon hieraan niet voldoen, een gat waar Batenburg Applied Technologies (voorheen Batenburg Mechatronia) handig is ingestapt.

De zeer geringe hoogte van de behuizing is tijdens het ontwerp het grootste probleem geweest. Met de gewenste materialen is dit normaal gesproken niet te realiseren. Door de onderdelen van de IPC anders te rangeren is uiteindelijk gelukt, wat bij de concurrentie niet uitvoerbaar bleek te zijn.

Sitemap