Prime Vision: sorteerautomatisering

Batenburg Applied Technologies werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe versie van de Handling Projector van Prime Vision. Vanuit de behoefte van Prime Vision aan een vernieuwde Handling Projector die betrouwbaar is, relatief eenvoudig te assembleren, en wereldwijd inzetbaar, is Batenburg Mechatronica gevraagd om te participeren in dit project.

Wij hebben in intensieve samenwerking met Prime Vision een re-design gemaakt van de Handling Projector. Er is gekozen om van nul af te beginnen en een geheel nieuwe custom behuizing te ontwikkelen voor een industriële pc en alle verdere benodigde hoogwaardige elektronische componenten.

Handeling Projector

De Handling Projector heeft als doel het handmatig sorteren van post en pakketten te vereenvoudigen door middel van geprojecteerde aanwijzingen via laserprojectie, zowel op lopende banden als op posttafels. Hiermee wordt het sorteren vergemakkelijkt, versneld, en worden menselijke fouten voorkomen. Het resultaat is een substantiële versnelling van het proces en kostenreductie.

Smarter focus.

Wij hebben onze kennis en ervaring op gebied van behuizingen ingezet om tot een juiste keuze van elektronische elementen en computerhardware te komen. Met name op het gebied van de grafische kaart hebben we een aantal kandidaten uitgebreid getest, gericht op een laag energieverbruik en een hoge performance. Onze expertise in industriële pc’s heeft zeker bijgedragen aan het hoge niveau van het eindresultaat.

"cool' project
Sitemap