Batenburg Bevestigingstechniek bewaakt robuuste reputatie van Volvo door eigen zoutsproeitesten

De Volvo Ocean Race komt in juni naar Den Haag en Batenburg is als city sponsor erbij. De boten hebben dan inmiddels al 45.000 zeemijlen afgelegd. Een brute race met oneindig veel water, zout water om precies te zijn. De boten doorstaan een ware slijtageslag door al dat zout. De juiste componenten selecteren bij het ontwerp is dus essentieel. Hoofdsponsor Volvo heeft voor haar auto’s hier ook een reputatie bij hoog te houden.

Batenburg helpt Volvo mee deze robuuste reputatie te bewaken. De bevestigingsartikelen van de panoramadaken worden hiervoor bij Batenburg Bevestigingstechniek uitgebreid getest in onze zoutsproeikast.

Deze testen worden conform ISO9227 NSS, ASTM B117 én de Volvo norm uitgevoerd en gerapporteerd. Gedurende een vooraf aangegeven aantal uren worden de producten blootgesteld aan een zoutoplossing in een afgesloten omgeving, met een constante temperatuur van 35 graden Celsius. Hierna worden ze beoordeeld of ze voldoen voor een lange levensduur.

Zo is Volvo verzekerd van zijn robuuste kwaliteit en zorgen wij er indirect voor dat u veilig door deze prachtige glazen daken naar de sterren kunt kijken. Smarter focus. Brighter tomorrow.

Lees hier meer over de focus van Batenburg Bevestigingstechniek op kwaliteit:

Kwaliteit

Of bekijk de video van onze Kwaliteitsmanager Bram van Maurik:

Sitemap