Werken bij

Binnen Batenburg staan de medewerkers centraal. Zij zijn het belangrijkste kapitaal dat Batenburg onderscheidt. Zij maken het verschil in de langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Bij Batenburg Bevestigingstechniek werken betrokken medewerkers met trots en gedrevenheid. Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen die zich thuis voelen in een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. De cultuur in ons bedrijf is open, direct en no-nonsense. Wij zijn daarbij praktisch ingesteld en denken in oplossingen.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot groei en promotie maken Batenburg een zeer aantrekkelijke werkgever. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen, ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ondersteunen elkaar. Dit resulteert in een prettig werkklimaat. Werken bij Batenburg Bevestigingstechniek betekent ruimte voor eigen inbreng en ruime doorgroeimogelijkheden.

Stage en afstuderen

Ook willen wij jong gedreven talent helpen ontwikkelen. Informeer naar stage- en afstudeermogelijkheden, wij bieden je graag kans om ervaring op te doen.

Bekijk onze (afstudeer)stages

Sitemap