Focus op elektronica oplossingen in samenwerking met Brunelco

 

Batenburg Industriële Elektronica werkt sinds twee jaar intensief samen met Brunelco Electronic Engineering. Samen met Brunelco is het nu voor ons mogelijk om klanten te ondersteunen bij het re-design van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Batenburg Industriële Elektronica heeft in Brunelco een volwaardig engineer partner gevonden om aan ontwikkelingsvraagstukken van onze klanten te voldoen. Brunelco produceerde haar elektronica oplossingen in het buitenland en was op haar beurt op zoek naar een lokale partner met ruim voldoende ervaring en productiemogelijkheden.

Brunelco het design, wij de productie

Lifecycle management

Tijdens het ontwerpproces beoordelen wij de gekozen componenten. Met ons lifecycle managementprogramma monitoren we de verkrijgbaarheid van componenten zodat we er zeker van zijn dat deze de komende jaren regulier verkrijgbaar zijn.

Samenwerken aan de toekomst van onze klant

We hebben inmiddels samen diverse producten met succes gerealiseerd, waarbij wij de elektronica produceren voor o.a. wifirouters op plants en olieraffinaderijen die explosieveilig moeten zijn. Een ander voorbeeld is het produceren van digitale deursloten voor hotelkamers.

De samenwerking met Brunelco maakt het mogelijk dat we alle elektronica vraagstukken van onze klanten kunnen oplossen. Of dit nu gaat om oplossingen voor IoT, embedded systemen, draadloze communicatie of andere uitdagingen. Vanaf nu kunnen we dankzij deze samenwerking de klant ondersteunen bij het re-designen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Samen met Brunelco focussen wij op slimme oplossingen voor de toekomst van onze klanten.

Sitemap