Paprika’s gesorteerd met Batenburg PCB’s

Zero Hunger

 

De betrokkenheid in de vorm van ‘partnership’ en het daardoor gezamenlijk aangaan van uitdagingen, is de rode draad door de jarenlange samenwerking tussen Aweta G&P en Batenburg Industriële Elektronica en daar zijn wij trots op. Met de focus op continu procesoptimalisatie behoud Aweta de technische voorsprong in sorteren en verpakken.

Op de foto is een grote paprika sorteermachine te zien met een capaciteit van 9 ton paprika per uur! Het mooie is dat deze machine bij WaLeRo in Bleiswijk – Nederland wordt geplaatst. Aweta is ook bezig met een soortgelijke machine met een capaciteit van 18 ton paprika’s per uur! De lengte van een complete sorteerstraat voor groente of fruit kan oplopen tot wel bijna 120 meter. Dit soort machines worden voornamelijk geleverd in het buitenland waar enorme hoeveelheden fruit / groente worden aangevoerd.

Onze diensten toegevoegde waarde

Over Aweta

Aweta G&P (Grading & Packing) uit Nootdorp is marktleider in geïntegreerde sorteer- en verpakkingsoplossingen voor fruit en groenten. Zij bieden professionele ondersteuning door lokale aanwezigheid in streken met grootschalige fruit- en groenteproductie wereldwijd.

Sitemap