Printplaten voor windenergie

Clean Energy

 

Energie is op meerde manieren op te wekken. Een bekende variant is het opwekken van energie met een windmolen. Onze printplaten daarentegen maken windenergie met drones mogelijk. Wij produceren namelijk de PCB’s voor de prototypes van Ampyx Power.

Ampyx Power

Ampyx Power

Ampyx Power is een Nederlands bedrijf dat drones gebruikt voor het opwekken van duurzame energie. De drones zijn verbonden met een grondstation, via een speciaal ontwikkelde, ultra sterke kabel. Door het unieke high-lift ontwerp van de drones zijn deze in staat een enorme trekkracht te creëren in deze kabel, waardoor de energie uit de wind effectief wordt omgezet in duurzame elektriciteit. Hierdoor kunnen tegen lagere kosten op meerdere plaatsen de wereld duurzame energie worden geproduceerd. Om de ontwikkeling van deze manier van energieopwekking te ondersteunen wordt Ampyx Power inmiddels onder andere financieel ondersteund door de Europese Commissie. Meer informatie is te vinden op www.ampyxpower.com

PCB voor prototypes
Productie en samenbouw PCB’s

Productie en samenbouw PCB’s

Ampyx power heeft zelf de PCB’s ontworpen en was op zoek naar een partner die het product snel kan produceren én samenbouwen. Daarnaast wilden zij een partner die kleinere volumes kan produceren en met ze mee kan denken over de combinatie van componenten op de PCB. Hierbij kijken wij naar kwaliteit en verkrijgbaarheid van de componenten.

Sitemap